Logga Lestra

 

 

 

Full ekonomiservice

Vi tror att förtroende och tillit byggs upp med tiden. Därför är vi på Lestra måna om att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. För att skapa god överblick av företaget och dess föränderliga behov, följer vi våra kunders utveckling med personligt engagemang och god expertis.

Vi arbetar med det moderna och uppskattade ekonomiprogram Hogia. Programmet är flexibelt vilket gör att vi kan anpassa oss efter just ditt företags specifika behov och situation. Vi erbjuder även våra kunder webbaserad redovisning via terminalserver. För den som vill sköta delar av sin bokföring själv är vår distanstjänst ett bra alternativ.

För många företag kan det vara både säkrare och lönsammare att lägga ut sin ekonomiska administration på en redovisningskonsult för att på så sätt kunna koncentrera sig på den del av rörelsen som ger intäkter, nämligen affärerna. Därför erbjuder vi stora möjligheter till avlastning.

Idag vill allt fler mindre företag satsa på sin kärnverksamhet och ha en flexibel administration. När du köper de ekonomitjänster du behöver hos oss får du tillgång till specialistkompetens som annars kan vara svår att få  tillgång till för mindre företag. Du får mer tid över, slipper investeringar och du behöver inte anställa någon med alla de merkostnader detta innebär. Du köper bara den tid du behöver av oss.

Väljer du att lämna över hela din administration till oss får du en komplett månadsrapport och tryggheten att alltid kunna rådfråga en expert.

Möjligheterna är många och vi är flexibla. Vi jobbar efter dina önskemål och kan även vara till hjälp vid skattefrågor och deklarationer.

Allt efter dina behov kan vi sätta samman ett erbjudande skräddarsytt för dig. Självfallet går det även att köpa enskilda tjänster av oss!
Våra tjänster omfattar bland annat:

Redovisning
- Löpande bokföring
- Bokslut
- Årsredovisning

Kunder
- Fakturering
- Kundreskontra
- Betalningsbevakning

Skatt
- Inkomstdeklaration
- Redovisning av moms och arbetsgivaravgifter

Leverantörer
- Leverantörsreskontra
- Utbetalningar
- Likviditetssammanställningar

Löner
- Löneberedning
- Kontrolluppgifter
- Löneutbetalningar
- Skatteinbetalningar

Bolagsbildningar

Ombildningar från enskild firma till aktiebolag

Konkursgranskning

ekonomiservice

 
Vi fungerar även som rådgivare gentemot våra klienter som löpande kan ringa och ställa frågor om allt som rör bolagets ekonomi. Ingen fråga är för stor eller för liten.
     
 

 


Lestra Ekonomi AB | Brahegatan 30, 114 37 Stockholm | Tel: 08 704 32 20 Fax: 08 25 79 15